Låsemontage eller udskiftning af låse

Låsemontage eller udskiftning af låse

Skal du have en eller flere låse udskiftet i hjemmet, eller skal der blot monteres låse på nye døre, så kontakt Sikringsenheden for låsemontage.

Det er af og til nødvendigt at få monteret eller udskiftet en eller flere låse, hvis nøglen er tabt eller stjålet. Dette gælder både for private hjem, men i høj grad også for virksomheder, hvor der er større chance for at en nøgle kommer i de forkerte hænder.

Låsmontering til virksomheder og private – hele døgnet rundt

Da Sikringsenheden har døgnbemanding, kan vi derfor udføre den bedste service til vores kunder inden for låsemontage døgnet rundt. Ring gerne til os og hør mere om vores services og priser inden for skift af låse eller helt ny låsmontering, hvis du ønsker at få en ny lås til en eller flere døre, eller hvis der skal en ekstra lås på døren for større sikkerhed, hvad enten det er privat eller til din virksomhed. Tilbuddet er naturligvis gratis og helt uforpligtende.

Vores professionelle låsesmede udfører låsmontering af kasse- eller smæklåse og almindelige låse til gode priser. Her på siden kan du læse mere om vores produkter inden for låsemontage eller udskiftning af lås.

OPLUKNING & OMKODNING

FRA 395 KR.

RING DØGNET RUNDT

70 23 83 00

 
Kontakt Sikringsenheden