Sikringsenheden - Låsesmedeservice til erhverv

Låsesmedeservice til erhverv

Sikringsenheden udfører alle former for låsesmedeservice til erhverv. Vi kører i hele Hovedstaden og omegn, og kan kontaktes døgnet rundt for montering af låse, udskiftning af låse eller installering af adgangskontrol. Der er mange måder at sikre sin virksomheds ejendom. Om det er med et effektivt låsesystem, eller det er med elektronisk adgangskontrol, kommer meget an på firmaets behov og størrelse, og vi guider dig gerne til den bedste løsning for netop din virksomhed. Ring til os og få et gratis, og naturligvis helt uforpligtende, tilbud på vores services for låsesmed til erhverv.

Veluddannede låsesmede udfører vores låsesmedeservice til erhverv

Alle vores tilknyttede låsesmede er veluddannede i sit fag og har desuden stor erfaring inden for branchen, både som låsesmed til erhverv og privat. Kontakt os pr. telefon allerede i dag, så hjælper vi dig med at vælge den bedste lås til dit firma. Ring til os og hør mere om låsesystemer og mekaniske eller elektroniske adgangskontrolsystemer til erhverv. Vi har døgnbemanding, og derfor kan vi altid yde den bedste service til vores kunder, uanset hvornår på døgnet, du har brug for vores service.

Som regel anbefaler vi mellemstore og større virksomheder med mange medarbejdere og mange rum, at få installeret et avanceret adgangskontrol, hvor mindre virksomheder kan nøjes med et af vores låsesystemer.

OPLUKNING & OMKODNING

FRA 395 KR.

RING DØGNET RUNDT

70 23 83 00

 
Kontakt Sikringsenheden