Adgangskontrol til virksomheder fra Sikringsenheden

Adgangskontrol til virksomheder

Adgangskontrol hører mere og mere til i dagsordenen hos virksomheder med både få og mange medarbejdere.

Med adgangskontrol installeret i din virksomhed, undgår du hurtigt og effektivt, at uvedkommende færdes i din virksomhed, og kan også se hvem, der har været hvor og hvornår. Dette er en stor hjælp i situationer, hvor man skal vide, om en pågældende medarbejder har været til stede eller ej på et bestemt tidspunkt.

Du kan også med stor fordel tidsbegrænse hvilke brugere, der kan få adgang til hvilke lokaler med både tid og dato/dage som faktor. Adgangskontrolsystemet er meget brugervenligt både over for medarbejdere og administratorer, som alle hurtigt vænner sig til både kort og koder i stedet for nøgler.

Øget sikkerhed i virksomheden med adgangskontrol

En tabt nøgle giver let tyve adgang til virksomheden, og vil ofte stille den sidste medarbejder, der “vist nok” huskede at låse, i et meget dårligt lys – og nok det værste i miskredit – indtil det måske opdages, at der er forlist en nøgle, som de ubudne gæster har brugt til at skaffe sig adgang med.

Et tabt kort til adgangskontrolsystemet vil derimod blot blive slettet i systemet, og sikkerheden er dermed stadig i top i løbet af blot få minutter. Det fundne kort vil ikke kunne misbruges, da der skal bruges en kombination af både kort og kode for at komme ind på virksomhedens område.

Sikringsenheden servicerer og monterer op til flere forskellige produkter inden for adgangs kontrol til virksomheder, men valget vil ved nyetablering, som oftest, falde på et af følgende produkter, afhængig af opgaven.

simons vossaperio

 

OPLUKNING & OMKODNING

FRA 395 KR.

RING DØGNET RUNDT

70 23 83 00

 
Kontakt Sikringsenheden